Vakantie met familie of vrienden

Genieten van de ‘Heerlijkheid’ Bergen samen met uw familie of een groep goede vrienden? Dan is Villa Kranenbergh de perfecte plek! De acht fraaie kamers en overige ruimten bieden plaats tot maar liefst zestien personen, waarbij u de locatie exclusief heeft voor de hele groep. Na een ontspannende dag in en om Bergen wisselt u ervaringen uit in de sfeervolle lounge en ’s ochtends ontbijt u samen in de ruime leefkeuken of op het zonnige terras.

FAMILY ROOMS

Verschillende kamers zijn zo te combineren dat er een family room ensuite ontstaat en ouders en kinderen bij elkaar verblijven. Gemak, comfort en… een prettig gevoel!

Dat huisdieren ook een onderdeel van de familie zijn, snappen wij als geen ander. Helaas zijn vanwege hygiënische redenen en het open karakter van onze keuken, huisdieren niet toegestaan.

KORT OF LANGER VERBLIJF

Villa Kranenbergh is ook voor families of vriendengroepen ideaal om te genieten van een weekend, een midweek of een complete vakantie, het hele jaar door. Ontdek de omgeving, geniet van strand, zee, cultuur, de ruime keuze in restaurants en de vele andere verrassingen die Bergen en omstreken te bieden heeft!

Informeer naar de mogelijkheden voor uw familievakantie of groepsverblijf. Of reserveer nu gemakkelijk en direct online!